AFBOUW

MaxWood Afbouw

Plaatmaterialen zijn er voor verschillende toepassingen met ieder hun eigen kenmerken. Platen voor ieder bouwproject of klus, groot of klein. Houtachtige plaatmaterialen kunnen dienen voor decoratieve doeleinden, zoals gevelbekleding, of verwerkt  in interieurs, wanden, plafonds en vloeren. Anderzijds hebben plaatmaterialen een dragende toepassing. Denk hierbij aan daken, vloeren, wanden en bijvoorbeeld verpakkingen.

Plaatmaterialen worden gemaakt door houten componenten samen te voegen.  De platen kunnen verschillende afmetingen hebben, afhankelijk van het type plaat.

MaxWood heeft een ruim assortiment als het gaat om plaatmaterialen; OSB, hardboard, MDF, betontriplex en Okoume. We hebben de plaatmaterialen in verschillende standaard afmetingen. Uiteraard kunnen we de platen ook voor op maat zagen in onze eigen houtzagerij.

De Kwaliteit van MaxWood

MaxWood gebruikt en levert uitsluitend plaatmaterialen die zijn voorzien van een milieucertificaat, zoals het PEFC- of het FSC keurmerk.

Onze medewerkers hebben een grote expertise op het gebied van plaatmaterialen. We kunnen u een zeer goed advies geven over welke plaat het meest geschikt is voor uw specifieke klus of bouwproject. Ook kunne m we u adviseren over de bewerkingen bevestigingen van de verschillende plaatmaterialen.