Bezorgen of afhalen

BEZORGEN OF AFHALEN

In het drive-inafhaalcentrum vindt u een compleet assortiment hout, plaat- en bouwmaterialen. Niet alle artikelen die op onze website staan, hebben we op voorraad, maar worden speciaal voor u besteld.

Nadat u online uw bestelling heeft geplaatst, controleren wij de voorraad en bestellen we eventueel voor u de materialen. U ontvangt daarna van ons een definitieve orderbevestiging met de datum waarop uw bestelling compleet af te halen is. Deze definitieve orderbevestiging ontvangt u maandag t/m vrijdag tussen 8.00-19.00 u.

Kan ik de goederen nog dezelfde dag afhalen?
Als u de bestelling online bestelt op maandag t/m vrijdag dan kunt u de goederen pas op zijn vroegst de volgende werkdag afhalen (u krijgt een seintje wanneer de goederen klaarliggen). Indien u de goederen op zaterdag of zondag bestelt dan is afhalen mogelijk vanaf dinsdag (ook hier wordt u verwittigd wanneer u de goederen kan ophalen).

Wilt u de goederen dezelfde dag nog afhalen?
Dan bent u van harte welkom in onze vestiging zonder uw order vooraf via internet te plaatsen.

Wilt u van tevoren alvast weten of er voldoende voorraad van een product is?
Neem dan contact op met onze klantenservice via telefoon of email.

Staan de artikelen klaar als ik ze kom afhalen?
Vanwege de omvang van bouwmaterialen en de manier van verlading, is het voor u en ons niet efficiënt dat wij de complete order klaarleggen. In het afhaalcentrum helpen wij u daarom met het pakken van de bestelde goederen en bij het inladen van de producten.

Vanwege de omvang van bouwmaterialen en de manier van verlading, is het voor u en ons niet efficiënt dat wij de complete order klaarleggen. In het afhaalcentrum helpen wij u daarom met het pakken van de bestelde goederen en bij het inladen van de producten.

De bezorging van grote producten gebeurt met grote vrachtwagen/trailers. De tijdsduur van lossen is slecht te voorspellen. Daardoor is het voor ons lastig om u een tijdsindicatie te geven. De werkdag (ma t/m vr) voor levering kunnen wij u wel informeren omtrent het dagdeel (‘s ochtends of ‘s middags). Daarnaast kan de chauffeur u een half uur voor levering bellen.

Standaard wordt er bij bestelling een gewenste leverdatum afgesproken. Wij doen ons uiterste best deze datum te respecteren, maar het tijdstip van levering is afhankelijk van tal van factoren. Daarom wordt u telefonisch steeds op de hoogte gebracht wanneer de chauffeur bij u komt leveren.

Onze vrachtwagens kunnen alleen op verharde wegen rijden. Onze chauffeurs lossen de goederen naast de wagen met behulp van een heftruck of kraan. Wij adviseren u daarom altijd om aanwezig te zijn bij het lossen om een gewenste losplek aan te geven. Onze chauffeur kan u helaas niet helpen met het naar binnen brengen van de goederen.

Regio Brecht, Schoten, Schilde en Sint-Niklaas
Bestellingen met een totale waarde vanaf € 500 worden gratis bij u geleverd.

Andere regio’s :
Ifv van de aard van de bestelling valt dit te bespreken met het verkoopsteam