Geschiedenis

Professioneel advies

Drive-In magazijn

5 dagen/week thuisbezorgd

70 jaar ervaring in hout

1948

 

Oprichting Ligna

Het ontstaan van Maxwood is begonnen bij de oprichting van het partner bedrijf Ligna. Ligna werd opgericht in 1948 en startte als een brandhout en steenkool bedrijf in Antwerpen. Sinds 20 jaar beschikte Ligna ook over een kleine tuinhout afdeling. Deze tuinhout afdeling bestond uit terrashout, tuinschermen, tuinhoutbalken, en klassieke tuinhuisjes. De vraag naar deze tuinhout afdeling werd groter maar Ligna had er oorspronkelijk niet de plaats of mankracht voor.

1948

2017

Oprichting Maxwood

Zodoende heeft men Maxwood opgericht in 2017. Tot op heden zijn Ligna en Maxwood elkaars overburen te Brecht (Sint Job in ’T Goor). Het aanbod werd ook uitgebreid van tuinhout afdeling tot hout voor bouwprojecten, gevelbekleding, tuinaanleg en tuinhuizen of bijgebouwen, brandhout en nog veel meer. Onze visie voor de toekomst is dan ook Maxwood uitbouwen tot een vaste speler in de regio waar je als professionele of particulier altijd terecht kan voor alles wat met bouw en tuin te maken heeft.

2017

Heden

We staan sterk in onze schoenen doordat we een familiebedrijf zijn dat willen groeien. We werken op een zeer snelle maar ook flexibele manier met ons drive in magazijn waarin we onze klanten gemakkelijk kunnen bedienen. Ook door ons sterk netwerk met professionelen kunnen wij de particulieren helpen bij het plaatsen.

Heden