Professioneel

Professioneel advies

Drive-In magazijn

5 dagen/week thuisbezorgd

70 jaar ervaring in hout

Maxwood voor professionelen

Uw Professionele Partner voor Hout, Comfort en Gemak

Bij Maxwood begrijpen we de behoeften van de professional en streven we ernaar om uw ervaring met ons zo soepel en efficiënt mogelijk te maken. Als professional geniet u van speciale prijzen, afgestemd op uw behoeften en werkvolume. Maar het gaat niet alleen om de prijs – het gaat ook om gemak. Daarom bieden we een snelle en gemakkelijke drive-in service voor het ophalen van uw materialen.

Onze huiselijke sfeer maakt elke interactie met ons aangenaam, zelfs als u iets bent vergeten. We zullen u onmiddellijk helpen en ervoor zorgen dat u weer snel aan de slag kunt. En maak u geen zorgen als u vaker moet langskomen; bij ons bent u altijd welkom, zelfs als u tien keer op een dag langs komt.

Vergeet niet in te loggen op onze website voor uw persoonlijke account waar u uw eigen kortingsprijzen kunt zien. Bij Maxwood maken we het makkelijk en betaalbaar, elke keer weer.

Hout voor professionelen

Maxwood levert een breed assortiment houtproducten, waaronder tuinhout, deuren, isolatiemateriaal, terrasvloeren en gevelbekleding. Met onze ervaring kunnen we hout op maat leveren, afgestemd op uw behoeften. Als een product niet op voorraad is, bestellen we het graag voor u. Kortom, Maxwood is uw betrouwbare partner voor alle houtbehoeften.