Bouw

Professioneel advies

Drive-In magazijn

5 dagen/week thuisbezorgd

70 jaar ervaring in hout

Categorieën

Staat uw product er niet bij?

Vraag het ons even!

Van constructiehout tot parket laminaat

Voor de bouwsector hebben wij hout voor projecten van A tot Z en van ruwbouw tot afwerking. Voor elke klus hebben we het geschikte hout, zoals douglas, OSB, SLS of parket hout.

We zijn nog volop onze online shop aan het vullen. Momenteel is het ook enkel mogelijk om een offerte aan te vragen die wij met plezier zullen behandelen. Binnenkort zal je een volledige online shop ervaring krijgen.

Bekistingshout of constructiehout, is hout dat vaak gebruikt wordt bij bouwprojecten. Bekistingshout wordt bijvoorbeeld gebruikt bij wegwerken of bestratingen en wordt gecombineerd met plaatmateriaal waarin men beton stort.

Constructiehout – in de volksmond ook wel SLS of CLS genoemd – is blank geschaaft timmerhout dat gebruikt wordt bij eenvoudige constructies. Dit is zeer sterk hout dat bijvoorbeeld in skeletbouw wordt gebruikt, de houten balken zijn ideaal voor dragende of constructieve toepassingen. Dit hout vormt de basis voor de afwerking en wordt vooraf aan de gevelbekleding geplaatst zodat er ruimte is voor isolatie.

Naast hout voor de eerste fases van een bouwproject, beschikken we ook over hout voor het afwerken van een project zoals plinten en parketten vloeren, wandbekleding binnenhuis, deuren of decoratieve platen voor een toog of keukenkast.

Voor de doe-het-zelvers hebben we dan ook de juiste tools in huis. Van lijmen en siliconen tot alle nodige gereedschappen. Heb je daarnaast nood aan professioneel advies aarzel niet om onze vakmensen aan te spreken! Bovendien kunnen we je in contact zetten met professionele plaatsers indien je de plaatsing van een constructie uit handen wenst te geven.